Korona

Luode raikasti Koronan visuaalisen ilmeen ja uudisti verkkosivut mobiilikäyttäjiä palveleviksi.

Koronan verkkosivut Luode uudisti nyt jo toista kertaa. Sivuston informaation määrää lisättiin samalla - yhä useampi kuluttaja kun tekee ostopäätöksensä verkossa.

Kuopion kaupunginteatteri

Kuopion kaupunginteatteri uudisti teatteritilojensa lisäksi myös visuaalisen ilmeensä.

Elokuussa avatun remontoidun teatterirakennuksen yhteydessä julkaistiin myös Kuopion kaupunginteatterin uudistettu logo ja graafinen ilme sekä www-sivut.

Riikinvoiman Ekovoimalaitoshanke

Riikinvoiman Ekovoimalaitos rakennetaan modernia, tehokasta ja ympäristöystävällistä tekniikkaa hyödyntäen. 

Parin vuoden kuluttua itä- ja keskisuomalaiset sekä kainuulaiset yhdyskuntajätteet tullaan polttamaan energiaksi, kaukolämmöksi ja sähköksi Riikinvoiman Ekovoimalaitoksessa Leppävirralla.

Ekovoimalaitos valmistuu joulukuussa 2016.

Soisalon työterveys

Soisalon Työterveys on Varkauden kaupungin omistama liikelaitos.

Soisalon Työterveys tuottaa kokonaisvaltaisia työterveyshuollon palveluita Varkaudessa, Leppävirralla, Joroisissa, Heinävedellä, Juankoskella, Kaavilla, Rautavaaralla, Pielavedellä, Keiteleellä, Tervossa, Vesannolla, Suonenjoella sekä Rautalammilla.

Sampea ja Samppanjaa

Sampea ja Samppanjaa kaupunkifestivaali on järjestetty Varkaudessa vuodesta 2007 alkaen

Festivaali kokoaa vuosittain Suomen parhaita artisteja Itsenäisyydenpuistoon. Kävijämäärä on vuosittain vakiintunut noin 3000-4000 kävijään. Tapahtuma on vuosien saatossa alkanut saavuttaa myös matkailijoiden suosiota, ja yhä enemmän kävijöistä tulee ihastelemaan kaupungin omaa nimikkotapahtumaa ja maistamaan kaupungin omia tuotteita, sampea ja kaviaaria.