Haemme uusia yhteistyökumppaneita

Tarjoamme tuotteitamme ja palveluitamme reilulla kumppanialennuksella.

Tuotantoa ja palveluja alihankintana

Olipa kyseessä pieni tai isompikin mainos- tai suunnittelutoimisto, valomainosvalmistaja, messurakentaja tai muu alalla aktiivisesti toimiva - olemme mieluusti kumppaninne, emme kilpailija! Tarjoamme mahdollisuutta yhteistyöhön mm. suurkuva-, teippaus- ja digipainotuotteiden sekä asennuspalveluiden osalta.

Asiakkaasi saattaa tarvita tuotteita, jotka eivät ole omaa ydinbisnestänne. Tarjoat todennäköisesti ne alihankintana tai ohjaat asiakkaan kysymään palvelua muualta. Usein kyseessä ovat 4-väritulostetut suurkuvatuotteet, kuten ikkuna- ja autoteippaukset, julisteet, valokaappimuovit, banderollit, liput jne. Tai digipainotuotteista käyntikortit, flyerit, esitteet, vihkot, oppaat yms. perinteisemmät painotuotteet.

Haemme uusia yhteistyökumppaneita, joille voisimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme reilulla kumppanialennuksella. Oman suurkuva- ja tarratuotantomme sekä digipainomme kapasiteetti riittää reilusti yli omien ja suorien asiakastöidemme tarpeisiin. Haluamme tarjota osaamisemme sekä laitekantamme muidenkin käyttöön. Lähtökohtanamme on aina luottamuksellinen, reilu ja pitkään suhteeseen perustuva toiminta.

Vahvuutenamme ovat erittäin nopeat toimitusajat (yleisimmin 1-3 työpäivää) sekä oma mainostoimistopuolemme. Opastamme tuotantotiedostojen valmistuksessa tai tarvittaessa toteutamme tiedostot täällä, että voit keskittyä omaan ydinbisnekseesi.

Ota rohkeasti yhteyttä - tai lähetä vaikka heti tarjouspyyntö!

 Kumppanuushakemus

Laita kumppanuushakemus meille alla olevan lomakkeen kautta.
Toimitamme sinulle kumppanihinnastomme sähköpostitse.

Ostoskoriisi lisätty

Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan