Kerro meille toiveesi, niin lyömme viisaat päämme yhteen.

Luoteelta saat yksilöllistä palvelua niin yksittäisissä projekteissa kuin laajemmissa markkinoinnin kokonaisuuksissa – jalat maassa ja selkokielellä.

Tarvitsitpa sitten valtakunnallista ilmoituskampanjaa tai paikallista ikkunateippausta, toteutamme ne suunnittelusta tuotantoon. Luotettavasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Ammattimainen suunnittelu takaa laadukkaan lopputuloksen

Toteutamme yritykselle kilpailijoista edukseen erottuvan, yksilöllisen ilmeen, joka antaa laadukkaan ja brändi-identiteettiä tukevan kuvan yrityksestä.

Jotta voisit keskittyä täydellä työpanoksella oman liiketoimintasi ydintoimintoihin, ottavat Luoteen graafisen alan ammattilaiset työssään huomioon kohderyhmät, ajan trendit, tekijänoikeudet, tekniset vaatimukset sekä monet muut onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttavat seikat. Aineiston saattaminen painatukseen sekä sähköisiin medioihin vaatii aina ehdottoman täsmällisen muodon. Laaja-alaisen koulutuksen sekä työkokemuksen kautta tämä on suunnittelijoillemme arkipäivää. 

Suunnittelijoillamme on kokemusta mm. seuraavien tuotteiden suunnittelusta ja toteutuksesta:

Omaa digipainoamme tukevana palveluna tarjoamme myös suuremmat painatuserät offset-painatuksella voittamattomalla hinta-laatusuhteella.

Uusin digitaalinen painotekniikka sekä kattavat jälkikäsittelyvaihtoehdot mahdollistavat nopean, laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotannon erityisesti pienempien tuotantoerien painamiseen. Lisäpainoksia voidaan toteuttaa aina tarpeen mukaan ja muuttuvan tiedon päivittäminen sähköisiin tuotantomateriaaleihin on vaivatonta.

Räätälöimme www-palvelut yrityksesi toiminnan ja tarpeiden mukaan.

Toteutamme yrityksesi toiminnan ja tarpeet kohtaavat ajanmukaiset, responsiiviset sekä hakukoneoptimoidut verkkosivut, jotka soveltuvat kaikille päätelaitteille älypuhelimista tabletteihin. Tarjoamme vaivattomasti myös sivuston teknisen ylläpidon.

Www-palvelukattauksemme

 • responsiiviset www-sivustot sekä verkkokaupparatkaisut
 • domainit, sähköpostit, ylläpito
 • räätälöidyt www-ohjelmistopalvelut
 • tietokantaratkaisut
 • SEO
 • hakukonemarkkinointi sekä analytiikka
 • sosiaalisen median ratkaisut

 

Valmistamme asiakkaillemme näyttävät suurtulosteet sijainnin, käyttökohteen tai -tilanteen mukaan.

Oma tuotantomme kattaa useat eri tekniikat (UV, lateksi, eco-solvent), jotkat mahdollistavat käytettävien materiaalien laajan kirjon, kuten synteettiset paperit ja kankaat, tarrat sekä suoratulostuksen levymateriaaleille. Oikea materiaalivalinta mahdollistaa parhaan huomioarvon ja keston lähes missä tahansa ympäristössä.

Tarjoamme myös laitteet ja rakenteet suurtulosteille, Roll-up koneistoista ja taulunkehyksistä aina kokonaisiin messuosastoihin asti – Luoteen oman asennuspalvelun kuuluessa saumattomasti palvelukokonaisuuteen mukaan.

tienvarsi.pngrollup.png

 

Pääasialliset materiaalit joita suurtulosteissa käytämme ovat:

 • Polymeeritarra, pitkäaikaiseen käyttöön
 • Monomeeritarra, lyhytaikaisempaan käyttöön
 • Reikä- ja umpibanderollit
 • Julistepaperit
 • Etsi- ja maitolasikalvot
 • ym.

 

Tekstiilit yrityksen tai yhdistyksen painatuksilla herättävät takuulla huomiota ja jäävät mieleen.

Tarjoamme painatukset soveltuvimman tekniikan mukaan tapauskohtaisesti joko nukka/flex-painatuksella, siirtokuvalla, silkkipainatuksella tai brodeerauksella.

Monipuolinen liike- ja mainoslahjavalikoimamme sisältää tyylikkäitä ja käytännöllisiä vaatteita, asusteita ja kylpytekstiilejä, joihin on helppo lyödä oma leima mainosviestillä tai liike- tai tuotemerkillä. Valikoimamme kattaa vaatteet käyttötarkoituksen mukaan. Kaikki edustamamme tuotemerkit on valittu laatua ja asiakaskuntaa silmällä pitäen.

Työvaatevalikoimaamme pääset tutustumaan piipahtamalla myymälässämme. Tilaa mutkattomasti juuri sinun tarpeeseesi sopivat liikelahjat ja tekstiilit suoraan painatuksilla varustettuna.

Sähköiset kuvastot

Tekstiilien verkkokauppa

Koneellisesti leikattu teippikirjain tai kuvio on edullinen ja kestävä vaihtoehto ulko- ja sisämainontaan sekä muuhun merkintään.

Leikkuriteippejä käytetään esimerkiksi kylteissä, pressuissa, ajoneuvoissa, näyteikkunoissa, veneiden rekisteritunnuksissa, liikennemerkeissä ja valomainoksissa.

Koneellisella muotoonleikkauksella teipit on mahdollista toteuttaa halutun kokoisena ja värisenä. Kaikki leikkuriteipit valmistetaan läpivärjätystä PVC-tarrakalvoista, jotka ovat käytännössä kutistumattomia ja kestävät jatkuvaa ulkokäyttöä vähintään viisi vuotta. Leikatut teipit toteutetaan tarvittaessa valmiiksi asemoituna siirtokalvolla, josta ne on helppo asentaa lopulliseen kohteeseen. Onnistunut ja pysyvä tulos syntyy, kun kiinnityspinta on puhdas, kuiva ja rasvaton.

Toteutamme vaativimmatkin asennukset ja teippaukset yli 25 vuoden kokemuksella.

Leikattavia teippikalvoja löytyy valikoimistamme yli 100 eri värisävyä, myös jälkivalaiseva-, hiekkapuhallus/etsi-, liikennemerkki-, metalliväri- sekä kromikalvot ovat saatavilla. Kysy tarkemmin!

Käytössämme on ammattitason kuvauskalustoa lisävarusteineen ja ohjelmistoineen.

Puuttuva tai heikkolaatuinen kuvamateriaali on monen projektin kohdalla noussut suureksi ongelmaksi markkinointimateriaalin suunnittelussa. Nyt tämä voidaan hoitaa kuntoon nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Laajat kuvausprojektit vaativat asiantuntemusta ja oikeita kontakteja, jotta lopputulos olisi mahdollisimman laadukas. Käsikirjoitukset, mallit, stylistit, valomiehet, rekvisiitta, lavasteet, kuvaaja ja jälkikäsittely ovat osa pakettia, joka täytyy pitää kasassa alkumetreiltä tuotteen valmistumiseen saakka. Tämä ei onnistu ilman asianmukaista koulutusta ja ennen kaikkea vuosien kokemusta kuvauksista.

Luode tarjoaa mm. seuraavia kuvauspalveluja:

 • Tuote- ja yrityskuvaukset
 • Henkilö- ja muotokuvaukset
 • Rakennukset ja kiinteistöt
 • Videokuvaukset
 • Käsikirjoitus
 • Editointi
 • Kuvankäsittely
 • Jälkituotanto

LED ulkonäytöt taatusti huomataan!

Esitettävä materiaali näkyy selkeästi niin auringon paisteessa kuin yön pimeydessäkin.

LED ulkonäytöissämme on automaattinen kirkkauden säätö kulloinkin vallitsevan ulkovalaistuksen mukaan. Esitettävän materiaalin vaihtaminen käy vaikka kotisohvalta helposti ja nopeasti. LED ulkonäytöt ovat tulleet jäädäkseen.

LED sisänäytöt moneen eri käyttötarkoitukseen

LED sisänäyttöjen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Niitä on merkittävästi käytössä liikunta- ja uimahalleissa sekä kaupoissa ja kauppakeskuksissa.

Kokonaisena liikuteltava LED sisänäyttö on helppo kuljettaa paikasta toiseen. Näytössä on pyörillä oleva kuljetustaso ja näytön suojana kuljetuslaatikko. Liikuteltava LED ulkonäyttö toimitetaan moduuleista kasattavana. LED moduulit ovat pyörillä olevissa kuljetuslaatikoissa. Näyttöseinä on helppo kasata tapahtumapaikalla.

Pomi by Luode / Referenssit

{include file="includes/gallery-thumbnails.tpl" albumid='EM09CHJL76RY' varclass='col-xs-6 col-sm-6'}

Tuotantoa ja palveluja alihankintana

Olipa kyseessä pieni tai isompikin mainos- tai suunnittelutoimisto, valomainosvalmistaja, messurakentaja tai muu alalla aktiivisesti toimiva - olemme mieluusti kumppaninne, emme kilpailija! Tarjoamme mahdollisuutta yhteistyöhön mm. suurkuva-, teippaus- ja digipainotuotteiden sekä asennuspalveluiden osalta.

Asiakkaasi saattaa tarvita tuotteita, jotka eivät ole omaa ydinbisnestänne. Tarjoat todennäköisesti ne alihankintana tai ohjaat asiakkaan kysymään palvelua muualta. Usein kyseessä ovat 4-väritulostetut suurkuvatuotteet, kuten ikkuna- ja autoteippaukset, julisteet, valokaappimuovit, banderollit, liput jne. Tai digipainotuotteista käyntikortit, flyerit, esitteet, vihkot, oppaat yms. perinteisemmät painotuotteet.

Haemme uusia yhteistyökumppaneita, joille voisimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme reilulla kumppanialennuksella. Oman suurkuva- ja tarratuotantomme sekä digipainomme kapasiteetti riittää reilusti yli omien ja suorien asiakastöidemme tarpeisiin. Haluamme tarjota osaamisemme sekä laitekantamme muidenkin käyttöön. Lähtökohtanamme on aina luottamuksellinen, reilu ja pitkään suhteeseen perustuva toiminta.

Vahvuutenamme ovat erittäin nopeat toimitusajat (yleisimmin 1-3 työpäivää) sekä oma mainostoimistopuolemme. Opastamme tuotantotiedostojen valmistuksessa tai tarvittaessa toteutamme tiedostot täällä, että voit keskittyä omaan ydinbisnekseesi.

Ota rohkeasti yhteyttä - tai lähetä vaikka heti tarjouspyyntö!