Luode, suunnittelun vuoksi

Monopolista mainontaa 20 vuoden kokemuksella.

Mainostoimisto Luode Oy

Mainostoimisto Luode aloitti toimintansa vuonna 1998. Paikallisen sekä valtakunnallisen kysynnän kasvu ja oikein ajoitetut investoinnit ovat nostaneet yrityksen yhdeksi alueen halutuimmista mainostoimistoista.

Perheyrityksessä työskentelee vakituisesti parisenkymmentä alan ammattilaista.

Varkauden päätoimipisteessämme työskentelee n.15 hengen vahvuinen osaajajoukko. Toimitilamme sijaitsee Käärmeniementiellä keskeisellä sijainnilla (Prisma/Carlson/McDonalds risteyksen tietämillä) tarjoten saumattomasti suunnittelu- ja tuotantopalvelut sekä asennustilat mm. autoteippauksille. Kuopion toimipisteestä löytyvät asiantuntija-, myynti- ja suunnittelupalvelut.

Varkauden toimitiloissa on reilusti tuotantotilaa, jossa sijaitsee nykyaikainen digipaino ja suurtulostelinja suurienkin tuotantojen toteuttamiseen. Heti sisäänkäynnistä löytyy myös työvaate- ja tekstiiliosastomme, josta matka jatkuu suunnitteluosastolle. Yläkerrassa meillä on rauhallinen ja viihtyisä neuvottelutila.

Tilat tarjoavat selkeydessään tehokkuutta ja suoraviivaisuutta työskentelyyn, jossa suunnittelu ja tuotanto toimivat saumattomasti saman katon alla ilman turhaa liikennettä eri osastojen välillä.

Luode on loistava sekoitus modernia mainostoimistomaailmaa ja perinteisiä arvoja. Nimen kirjoitusasun osalta lyhyt, ytimekäs ja ajatuksia herättävä; kaikkea sitä mitä ajanmukainen yritys haluaa nimellään viestittää. Palveluvalikoimaltaan taas päinvastaisesti laaja; kaikkea sitä mitä ajanmukainen ja aktiivinen asiakas voi markkinoinnin tarpeissaan vaatia.

 

Varkauden ja Kuopion toimipisteet

Luoteen toimitilat

Varkauden toimipiste

Käärmeniementie 2, 78200 Varkaus

Puh. 0207 290 740
mainostoimisto@luode.fi

Y-tunnus: 2329033-8

Avoinna: ma-pe 7.30-16.30, la 10.00-13.00

Kuopion toimipiste

Viestikatu 3 (Technopolis), 70600 Kuopio

Puh. 0207 290 743
kuopio@luode.fi

Y-tunnus: 2329033-8

Ostoskoriisi lisätty

Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan